Windpark De Veenwieken is een initiatief van De Wieken en Raedthuys Windenergie. Wij werken samen aan een plan voor de plaatsing van 10 windmolens tussen Ommen, Dedemsvaart en Hardenberg.

 • Windpark De Veenwieken
 • Windpark De Veenwieken

Contact

Windpark De Veenwieken
Heeft u een vraag of wilt u op de hoogte blijven over Windpark De Veenwieken? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch met Matthijs Oppenhuizen van Pure Energie op 053-4341200 / 06-57870755 of met De Wieken op 030-7533100. 

 

Waarborgcommissie
De waarborgcommissie van Windpark De Veenwieken is aanspreekpunt voor bewoners in het gebied en streeft ernaar meldingen van omwonenden met betrekking tot het windpark op een snelle en informele wijze af te handelen. Meer over de waarborgcommissie en contactgegevens van de commissie vindt u hier.

 

Wilt u zich aanmelden voor de mailing over Windpark De Veenwieken? Vul in onderstaand formulier uw naam, e-mailadres en woonplaats in en geef als bericht op 'Ik meld mij aan voor de mailing over Windpark De Veenwieken'. Lees hier onze privacyverklaring met betrekking tot de nieuwsbrief.

 

 1. Naam(*)
  Invalid Input
 2. E-mail(*)
  Invalid Input
 3. Telefoonnummer
  Invalid Input
 4. Adres
  Invalid Input
 5. Postcode
  Invalid Input
 6. Plaats(*)
  Invalid Input
 7. Bericht(*)
  Invalid Input
 8. Captcha(*)
  Captcha
  Invalid Input

 

Zonnepark De Veenwieken
Heeft u een vraag of wilt u op de hoogte blijven over Zonnepark De Veenwieken? Neem contact met ons op via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch met Henk Schoonvelde van Pure Energie op 053-4341200. Aanmelden voor de nieuwsbrief over Zonnepark De Veenwieken kan hier.